Music and Fun
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 Sta se desava kada kreteni pljackaju 2

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
avatar

Posts : 121
Join date : 2008-01-13

PostSubject: Sta se desava kada kreteni pljackaju 2   Sun Feb 08, 2009 3:47 pm

• Karen Li Džoasimi je uhapšena zbog pokušaja pljacke motela. Bila je naoružana samo elektricnom motornom testerom koja nije bila ukljucena u struju.
• Covek je ušao u restoran brze hrane 'Burger King' u Micigenu, izvadio pištolj i zatražio pare. Radnik mu je rekao da ne može da otvori kasu bez neke porudžbine. Kada je tip porucio dorucak, službenik mu je rekao da je zakasnio, jer se on služi do 7:00 (bilo je 7:50). Onda je iznervirani lopov izašao i pobegao.
• Policija iz Lirsa u Belgiji ispitivala je osumnjicenog za pljacku zlatare, kada im je ovaj rekao da to nije mogao biti on, jer je u to vreme provaljivao u školu. Onda su ga policajci uhapsili zbog provale u školu.
• Osumnjiceni za posedovanje droge, Kristofer Džons iz Micigena, branio se tvrdenjem da su ga policajci pretresli bez naloga. Tužilac je rekao da im nije ni trebao nalog zato što je predmet u Kristoferovoj jakni mogao biti pistolj. 'Gluposti!', rekao je Džons koji je na sudenju nosio istu jaknu kao tog dana. Skinuo je jaknu i dao je sudiji kako bi je bolje video. Sudija je u džepu našao paket kokaina i toliko se jako smejao, da je zatražio pauzu od pet minuta da se sabere.
• Osumnjiceni za pljacku, Džejmi Džonson (24) iz Njuporta je, bežeci od policije, preskocio žicanu ogradu, pao na drugu stranu i bežao još malo pre nego što su ga policajci uhvatili. U policiskoj stanici su, medutim videli da krvari na klupi. Po Asosijejted Presu, policija se vratila na mesto jurnjave i pronašla Dzonsonove testise, koji su još uvek visili sa ograde.
• Žena je prijavila da joj je neko ukrao auto, i pomenula je da u kolima ima telefon. Policajac koji je pisao izveštaj je odmah pozvao broj i rekao lopovu koji se javio, da je procitao oglas u novinama i da želi da kupi auto. Ugovorili su sastanak i lopov je uhapšen.
• Policija iz Sijetla je uhapsila tipa koji je pokušao da isisa benzin iz jednog od kombija - kuca parkiranih pored ulice. Kada su stigli, našli su ga kako sklupcan leži na mestu zlocina, povracajuci fekalne materije. Ocigledno je crevo umesto u rezervoar gurnuo u cev za odvod kanalizacije. Vlasnik kuce je izjavio da nece da podigne optužnicu, jer kako je rekao, odavno se nije onako smejao.
• R.C.Gejtlin je zainteresovano prišao dvojci detroitskih policajaca koji su gomili dece pokazivali kompjutersku opremu za proveru indentifikacije instaliranu u njihova patrolna kola. Pitao je policajce kako to radi, a oni su mu zatražili da im da neku indentifikaciju za demonstraciju. Gejtlin im je dao svoju vozacku dozvolu, a policajci su podatke ukucali u kompjuter. Par trenutaka kasnije uhapsili su Gejtlina zbog toga što je na ekranu stajala važeca poternica za njim, zbog 2 godine stare oružane pljacke.
• Robert Paulo iz Sent Luisa (32) poceo je da se guši ispred gradske pijace. Odvezli su ga u bolnicu, ali je bilo kasno. Kasnije su u njegovom grlu našli 12 cm dugacku kobasicu, koja ga je ugušila. Ispostavilo se da je pokojni Paulo odlucio da ne plati hot dog koji mu je dao prodavac na pijaci, pa ga je brzo progutao i poceo da beži. Kobasica mu se zaglavila u grlu i udavila ga.
• Optuženi za oružanu pljacku, Denis Njutn iz Oklahoma Sitija, je odlucio da otpusti advokata, i da se sam brani. Kažu da mu je dobro išlo sve dok vlasnik prodavnice koja je opljackana nije izjavio da je Njutn pljackaš. Kad je to cuo, ovaj je skocio, nazvao svedoka lažovom, a onda je dreknuo: ' Trebao sam da te ubijem na mestu !!! ' Onda se malo smirio i dodao: ' ... da sam bio jedan od pljackaša.' Porota je vecala 20 minuta i za Njutna predložila 30 godina robije.
• Policija je u Viciti u Kanzasu uhapsila 22-godišnjeg falsifikatora koji je na aerodromu pokušavao da proda dve lažne novcanice od po 16 dolara.
• Kada su dva radnika prodavnice u Joniji u Micigenu odbili da predaju pazar pijanom pljackašu, ovaj je zapretio da ce da pozove policiju. Kada su ponovo odbili, lopov je zaista pozvao policiju, koja je došla i uhapsila ga.
• Lopov iz Los Andelesa je iz ciste dosade, kako je kasnije tvrdio, ukrao valjak, ali je uhapšen nakon što je jedan policajac trceci stigao valjak koji je išao 10 km/h i savladao lopova.
• Nakon što je jedan super market primio novog radnika na odeljenju sa oružjem, ovaj je iskoristio povoljnu priliku, ukrao par pušaka i pobegao kuci. Policija je jednostavno uzela njegovu adresu sa formulara za prijavu, koji je tip doneo pre nepunih sat vremena, zakucala mu na vrata i uhapsila ga.
• Covek iz Fontane u Kaliforniji je uhapšen zato što je provalio u 10 kuca samo da bi milovao stopala i farbao nokte na nogama usnulih žena.
• Neko je provalio u stan izvesne Meri Tejlor, u Fort Vortu u Teksasu, okupao se i otišao. Po izjavama policije, ništa nije uzeto osim dve posude za hladenje vina i jedne rolne toalet papira.
• Alberto Vaskez je mislio da je dobro prošao kad je sa maskom upao u Dankin Doghants, lokal gde je radio, i ukrao preko 1400$. Medutim, prvo mu je radnik prepoznao glas kad ga je Vaskez pozvao po nadimku, a onda je policija jednostavno pratila Albertove otiske stopala do njegove kuce, dva ulaza dalje od opljackane prodavnice.
• Nakon što je lopov iz Mesacusetsa uhapšen što je vozio bez dozvole, svoj jedini poziv je iskoristio da bi pozvao svog druga i rekao mu gde je sakrio kokain. Da ga policajci ne bi culi, govorio je na Španskom. Medutim, ono što nije znao bilo je to da je Menuel Rivijera, policajac koji je radio za šalterom, razumeo svaku rec, posto je bio poreklom iz Španije.
• Kada je Ronald Eroh pobegao iz zatvora u Auburn Hilu u Micigenu, bio je tako siguran u sebe da je u svojoj celiji ostavio poruku: 'Kada budete citali ovo, vec cu biti na pola puta do Evrope'. Policija ga je uhvatila 5 km dalje od zatvora.
• Nakon što je vlasnik kuce u Antverpenu u Belgiji iznenadio lopova, ovaj je brže bolje pobegao na zadnja vrata, preskocio 3 metara visoki zid i - našao se u gradskom zatvoru.
• Na letu preko Amerike, nepoznati covek je ustao iz svog sedišta, izvukao pistolj i uzeo stjuardesu kao taoca. 'Okrenite avion za Detroit odmah!' - zahtevao je. 'Ali... Mi ionako letimo za Detroit...' - objasnili su mu. 'Oh, onda dobro...' - rekao je, pustio stjuardesu i ponovo seo.

_________________
Be safe

If I could dream at all, it would be about you.
And I'm not ashamed of it.
Back to top Go down
View user profile http://katarina.coolbb.net
 
Sta se desava kada kreteni pljackaju 2
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kaćin Forum :: SMS provale, vicevi, zezalice, igrice.... :: SMS zezalice, provale....-
Jump to: