Music and Fun
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 Sta se desava kada kreteni pljackaju

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
avatar

Posts : 121
Join date : 2008-01-13

PostSubject: Sta se desava kada kreteni pljackaju   Sun Feb 08, 2009 3:42 pm

• Najnoviji pljackaški biser, April 2008.
Njihov plan je bio jednostavan. Uci u restoran, pripretiti oružjem, pokupiti od osoblja pazar i pobeci. Nije poznato kako im je uspelo, ali ovi vrlo 'spretni', a nesretni pljackaši su, umesto novca, ukrali kesu sa hlebom, da bi malo kasnije, 'lepša polovina ' tima greškom upucala svog saucesnika nigde drugde nego u - zadnjicu. Ovaj ekstra par uhapšen je u restoranu 'Cuckoo' u Melburnu, a uskoro su i osudeni. Bendžamin Jorgensen je dobio osam, a Dona Hajes deset godina robije.
• Plan pljackaša je bio da jedan od njih trojice ude u banku pred kraj radnog vremena, veže službenike u sefu i vrati se po ostalu dvojicu. Medutim, tip je zaboravio da uzme kljuc od službenika, pa su radnici ostali zakljucani u sefu, a lopovi van banke.
• Jedna grupa lopova angažovala je izvesnog coveka, da vozi kola u njihovim pljackama. Medutim, tip se nije proslavio. Nakon prve zajednicke pljacke, vozac se uspanicio i ukocio auto. Kad su policajci stigli, vozac je i dalje pokušavao da pokrene kola. Na sudu je utvrdeno da tip, ne samo što nije imao dozvolu, nego nikad u životu nije ni vozio automobil.
• Dva francuska kriminalca pomislila su da je genijalna ideja uci u banku kroz zid susedne zgrade. Nakon višesatnog kopanja i bušenja, uvideli su da su pogrešili lokaciju - umesto u sefu, našli su se u klozetu banke.
• Grupa lopova pomislila je da bi bila dobra ideja krasti kola sa onih kamiona koji voze nove automobile do prodavnica. Sve je išlo glatko, dok nisu shvatili da svaki automobil u rezervoaru ima samo litar goriva.
• Kompanija 'Revolveraši za iznajmljivanje' iz Arizone se bavi iznajmljivanjem statista za vesterne. Ipak, jednog dana su primili poziv od 47 - godišnje žene, koja je htela da poruci ubistvo svog muža. Dobila je 4,5 godina zatvora.
• Covek iz Teksasa, optužen za pljacku, se dogovorio da plati štetu od 9600$ umesto da ide u zatvor. Za isplatu je sudu predao cek - i to lažan cek. Dobio je 10 godina.
• Tip je ušao u prodavnicu, izvadio pištolj, zatražio novac i stavio vunenu masku preko glave. Tek tada je shvatio da je zaboravio da na masci isece otvore za oci.
• Lopov je uspešno provalio u banku i ukrao video kameru, deo obezbedenja. I to dok je daljinski snimala, i prenosila celokupan snimak na udaljenu traku.

_________________
Be safe

If I could dream at all, it would be about you.
And I'm not ashamed of it.
Back to top Go down
View user profile http://katarina.coolbb.net
 
Sta se desava kada kreteni pljackaju
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kaćin Forum :: SMS provale, vicevi, zezalice, igrice.... :: SMS zezalice, provale....-
Jump to: